Gebruikersvoorwaarden

Algemene Gebruiksvoorwaarden

Het is de bedoeling dat het voor iedereen mogelijk is om op een eenvoudige en snelle manier voor onze website gebruik te maken. Zoals ook in onze huisregels is te lezen, hebben we toch een paar regeltjes opgesteld waar een ieder aan zich dient te houden, om van deze website een veilige en eenvoudige webomgeving te maken.

Bescherming van uw privacy

Wij hebben een Privacyverklaring opgesteld en daar wordt uitgelegd wat er met uw persoonlijke gegevens doen, en hoe wij er mee omgaan. Wij proberen alles in het werk te stellen om uw privacy te beschermen.
Op onze website kunt u uw gegevens voor de advertentie invullen. U kunt zelf de keuze maken of u uw adres, telefoonnummer en emailadres openbaar maakt. De velden die verplicht zijn bij aanmelden zijn:
Voornaam (of letter)
Achternaam (of Alias)
Land
Provincie
Woonplaats
Uw emailadres, kunt u voor kiezen openbaar, of niet, evenals uw adresgegevens. U bent zelf verantwoordelijk voor het juist invullen van de (openbare) gegevens.
Uw callsign, deze is niet verplicht, echter wordt dit door vele zendamateurs zeer gewaardeerd om te vermelden. De getoonde callsign bij de advertentie dient van uzelfs te zijn, en deze is via het openbare QRZ.com registeren te checken door andere amateurs.

Garantie van de aangeboden producten

Wij kunnen nimmer verantwoordelijk worden gesteld, op welke wijze dan ook, als het aangeboden defect is. Wij kunnen daar geen garantie voor geven. U dient zich te wenden bij de verkoper.
Tip: Kijk hoelang de aanbieder online is op onze site. Een aanbieder die een paar dagen actief is KAN resulteren in zo'n gedrag. Ook een callsign geeft opzich meer zekerheid, als deze mist, kunt u altijd vragen of het opgehaald kan worden, zo kunt u de schade eventueel bij dure producten beperken.

 

Verboden te plaatsen

 • Het is niet toegestaan om onwettige, misleidende, beledigende dan wel discriminerende inhoud te plaatsen in uw advertenties. Eventuele gebreken aan apparatuur dient gemeld te worden, en mocht iets defect zijn, kan dit aangeboden worden als "onderdelen". Advertenties gestolen producten worden geweigerd, dan wel verwijderd door één van onze moderators. Ook onwettige producten als zenders, vermogenversterkers e.d. die NIET voor de legale amateurbanden bestemd zijn, is het niet toegestaan om deze advertenties te plaatsen.
 • Advertenties doe leiden naar een website, waar indirect geld aan verdiend wordt, de zogenaamde affiliate websites, wordt niet toegestaan. Meestal eindigd de url van deze websites ( na klikken op een advertentie) op /?ID of iets dergelijks.
 • Het verwijzen naar, door middel van een url naar andere marktplaatsen, dan wel andere veilingsites is niet toegestaan. Het verwijzen naar een (openbaar) forum, is wel toegestaan, als daar eventueel meer informatie getoond kan worden. Uiteraard als u zelf een amateur of privé website heeft, met relevante informatie omtrent uw advertentie, is toegestaan. Voor zowel particulieren als bedrijven is een websitevermelding gratis.
 • Het is niet toegestaan om de advertentie te voorzien van irrelevante zoektermen, de zogenaamde keyword spamming.
 • Het is niet toegestaan om als bedrijf, nieuwe producten aan te bieden in andere rubrieken anders dan in "Nieuw en Commerieel" . De opzet van de website is dat dit een tweedehands site is, en in mindere mate voor nieuwe producten. Bij constatering van nieuwe producten, bedrijfsmatig geplaatst, zal hier op gereageerd worden, en eventueel verplaatst worden. Bij herhaalderlijk overtreden wordt toegang tot de website geweigerd. Heeft u als bedrijf 2dehands producten, dan kunt u deze uiteraard wel aanbieden in de daarvoor bestemde andere categorieen.Uw advertentie in de juiste categorie plaatsen.

We hebben 164 verschillende categorieen, deze zijn met zorg toegevoegd, en ons inziens, de meest gebruikte. Mocht u een categorie missen, dan kunt u dat eventueel kenbaar maken door contact met ons op te nemen, en een verzoek indienen.
We willen u dan ook wijzen op het volgende:
 • Een advertentie dient in de juiste categorie geplaatst worden
 • Een advertentie mag maar in één categorie geplaatst worden. Maak voor elk product een aparte advertentie en plaats deze in de categorie die het beste bij uw aangeboden product past.
 • Anders dan bij andere websites, dient uw advertentie te zijn voorzien van minimaal één foto, dit is om misbruik te voorkomen, en het liefst zien we nog dat het een eigen gemaakte foto is, zodat de koper goed kan inschatten of hij of zij over kan gaan tot koop.
 • Dit is geen veiling site, zendamateurs houden van rechte lijnen, dus laat in je advertentie weten wat je er voor wilt hebben, des te eerder is de koop ook rond, en het scheelt eindeloos heen en weer mailen.
Voor Bedrijven:
 • Bedrijven kunnen alleen nieuwe en commerciele producten aanbieden in de categorie "Nieuwe commerciele producten". Het is een tweedehands site, met de mogelijkheid tot verkoop van nieuwe producten, echter dan wel in de juiste rubriek. Bedrijven die adverteren met nieuwe en commerciele producten in andere categorieen dan voorgesteld, zullen worden verwijderd, of verplaatst. Hier is geen discussie over mogelijk.Algemene regels

 • Een advertentie mag maar één maal in een categorie geplaats worden.
 • De meeste informatie van de advertentie is openbaar, houd hier rekening mee. Bijvoorbeeld uw adresgegevens en telefoonnummer hoeft u niet op te geven, deze kunt u later ook met de eventuele koper delen. Kopers kunnen altijd behulp van de contact button contact zoeken met de koper via email.
 • Advertentie die iedere dag "gebumped" worden, zijn een ergernis voor de koper, deze zien iedere dag de zelfde advertentie voorbij komen. Beperk deze tijd, tot 1 x in de 14 dagen. Het beste is dan de advertentie te verwijderen, en de zelfde weer toe te voegen.
Mocht uw advertentie niet aan de regels voldoen, dan kunnen wij ten allertijde uw advertentie wijzigen of verwijderen.

Zendamateur-marktplaats.nl
Inloggen
Wachtwoord vergeten? Herinneren