Radio en Techniekmarkt te Bladel

23.11.2019

Radio en Techniekmarkt te Bladel

Op 22 december 2019 is het weer zover, de 23e Radio en Techniekmarkt van PI4KAR te Bladel. Heb je deze dag even niets anders te doen, neem dan eens een kijkje in Bladel. Je kunt als hobbyist hier alles vinden op het gebied van: Elektronica, Drones, Arduino, Raspberry, 3Dprinting, Modelbouw, Onderdelen, Computers, Zelfbouw, Robots, Radiozendapparatuur, HIFI, Vintage, Reparatie, Domotica, Ontvangers en SDR

- t/m 16 jaar en 85+ gratis entree
- 3 euro entree en gratis parkeren
- Gezellig en betaalbaar
- Open van 10 tot 15 uur in Den Herd, Emmaplein in Bladel

Het is de ideale plek om aan onderdelen ​ en informatie van en voor Techneuten en Makers te komen in al zijn facetten. De ontwikkelingen in de techniek gaan snel en zijn door goedkope modules en software voor iedereen makkelijk toegankelijk. Deze beurs is een mooie mix van radiotechniek en de nieuwe informatica en techniek, je vindt er een mix van kleine standhouders (zolderopruimers) en grotere stand met (semi)professionele materialen en apparatuur tegen hele scherpe prijzen.

Met 3 euro entree kun je scherp inkopen, uit alle hoeken gratis informatie verzamelen en gezellig met elkaar in de het Cafe bijkletsen.

Kijk ook eens op de site van PI4KAR

Inloggen
Wachtwoord vergeten? Herinneren