PlastiDip® verwijderbare, vloeibare rubber

  • Bekijk QR Code Bekijk QR Code
  • Opslaan als PDF Opslaan als PDF
  • Meld misbruik Melding annuleren
€ 11,95
Omschrijving
Al meer dan 17 jaar is Classic International officieel EU-distributeur van de Plasti Dip® producten en betrekt deze rechtstreeks bij de fabriek in U.S.A. 

De originele in U.S.A. vervaardigde Plasti Dip® is een synthetische rubber coating, die voor zeer veel doeleinden gebruikt kan worden. Plasti Dip® is o.a. een uitstekende vervanger voor zelfvulcaniserende tape en krimpkous. De coating biedt bescherming tegen vocht, zuren, verwering, electrische spanning etc. Plasti Dip® heeft een statische hechting en kan eenvoudig achteraf weer verwijderd worden.

Liquid Electrical Tape - Met kwastje
Flexibele, synthetische rubber coating die kan worden aangebracht door te smeren. Er dienen minimaal twee lagen aangebracht te worden voor een lucht- en waterdichte afdichting. Zeer geschikt voor gebruik bij elektrische bekabeling voor indoor en outdoor (boten, aanhangers), fixeren/isoleren van componenten in bijv. computers, schakelaars, meetapparatuur. Zelfs onder extreme omstandigheden blijft PlastiDip flexibel, hard niet uit, breekt of scheurt niet. De deksel is aan de binnenzijde voorzien van een kwastje voor het nauwkeurig opbrengen en tegen het uitdrogen van de kwast. Inhoud 113 ml.

Liquid Electrical Tape heeft een zeer hoge isolatie voor electrische spanning t.w. 1.400 Volt/mm. De laagdikte van een enkelvoudige coating bedraagt ca. 6 mm d.w.z. dat de doorslagspanning groter dan 7 KV is. 

Alternatief is de Liquid Tape Spray. Dezelfde specificaties maar dan in spuitbus met een zeer fijne nozzle voor nauwkeurig aanbrengen.

Uitgebreide info en meer dan 1000 andere toepassingen vind je op 
https://www.plastidip.eu/electronica/
Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen en verzenden
(Ken)merken
PlastiDip®
Naam Vriend *
E-mail Vriend *
Naam
E-mail
Bericht
Anti-spam *
Klik op de afbeelding om de anti-spam code te vernieuwen. Geeft u de karakters op zoals weergeven in de afbeelding.
Selecteer wat best past, of klik "anders" om te verzenden
Laden…
Weet je zeker dat de melding wilt annuleren?
Inloggen
Wachtwoord vergeten? Herinneren